VULKAN-NOVA jedan je od odabranih hrvatskih predstavnika koji će se imati priliku predstaviti na 15. međunarodnom sajmu i konferenciji pomorske industrije NEVA koja se održava od 17. do 20. rujna u St. Petersburgu.

Na štandu Hrvatske gospodarske komore, VULKAN-NOVA biti će jedan od brojnih izlagača iz cijelog svijeta koji će svoje proizvode i usluge prezentirati posjetiteljima i potencijalnim kupcima ovog prestižnog sajma.

VULKAN-NOVA, koja gradi ugled na ruskom tržištu, iskoristit će svoje sudjelovanje kako bi povećala vidljivost na heterogenom ruskom tržištu i nametnula se kao ozbiljan partner spreman za ekspanziju na nova tržišta.

„Ovaj sajam izvrsna je prilika za nas da predstavimo našu kvalitetu i dugu tradiciju kupcima kroz izravan kontakt, ojačamo odnose s postojećim partnerima, pronađemo primjere dobre prakse od kojih možemo učiti te, iznad svega, uspostavimo poslovne kontakte u namjeri da se, postizanjem suradnje, unaprijedi i proširi poslovanje na inozemnim tržištima kao i učvrsti pozicija na ruskom tržištu. Sa sobom ponosno nosimo etiketu Rijeke kao važne luke i brodograđevne sile, a činjenica postojanja tradicije od 90 godine s brojnim uspjesima iza nas i velikim ambicijama ispred nas objašnjava zašto se s punim pravom smatramo spremnim za uspostavu novih kvalitetnih i dugoročnih međunarodnih suradnji“, zaključio je direktor Vukelić.

 

Logo preuzet sa službene Internet stranice Neva 2019.