• Rijeka, Spinčićeva 9 i 12

  • Mon - Fri: 7:00 - 15:00

  • + 385 51 436 080

  • info@vulkan-nova.hr
Vulkan-Nova

Dvogredne mosne dizalice

Primjena dvogrednih mosnih dizalica najčešća je u industrijskim objektima, energetskim postrojenjima, servisnim radionama, skladištima, čeličanama te svugdje gdje je potreban moderan transport velikih nosivosti. Rasponi dvogrednih mosnih dizalica možemo proizvesti do 30m, a nosivost može biti do 50t. Upravljanja sa dizalicom mogu biti daljinsko, lokalno-upravljačkim tipkalom te iz kabine. Glavni nosači dvogredne mosne dizalice u odnosu na bočne nosače mogu biti u niskoj, srednjoj ili visokoj varijanti. U ponudi imamo i dizalice za teške uvijete rada kao što su ljevaonice, čeličane te ostale industrijske objekte koji to zahtijevaju.

Osim standardnih izvedbi možemo proizvesti i dizalice iz za posebne uvijete kao što su rafinerije, punionice plina, neklearne centrale te ostale objekte koji zahtjevaju Ex-zahtjeve.

Pored navedenih standardnih izvedbi možemo ponuditi i ostale izvedbe prema zahtjevima kupca kao što su veće nosivosti veći rasponi te posebni zahtjevi koji uključuju frekventne pretvarače te ostale posebne zahtjeve koji se odnose na pretovar i ukrcaj robe kao što su: grabilice, magneti, traverze, te ostale dodatne specijalne naprave za pojedine vrste tereta.

Tehničke karakteristikeDEMOD
Tehničke karakteristikeDEMOD
EnglishCroatia