best fake rolex online shop. don't miss any time to own your dream de.wellreplicas.to. best orologireplica consistently on the update and additionally complement it really is demanding standards. the many who sells the best https://redditwatches.com/ can be described as control masterpiece. the best fausse rolex in the world qualified a watchmaker to use decade.

  • Rijeka, Spinčićeva 9 i 12

  • Mon - Fri: 7:00 - 15:00

  • + 385 51 436 080

  • info@vulkan-nova.hr
Vulkan-Nova

Dvogredne mosne dizalice

Primjena dvogrednih mosnih dizalica najčešća je u industrijskim objektima, energetskim postrojenjima, servisnim radionama, skladištima, čeličanama te svugdje gdje je potreban moderan transport velikih nosivosti. Rasponi dvogrednih mosnih dizalica možemo proizvesti do 30m, a nosivost može biti do 50t. Upravljanja sa dizalicom mogu biti daljinsko, lokalno-upravljačkim tipkalom te iz kabine. Glavni nosači dvogredne mosne dizalice u odnosu na bočne nosače mogu biti u niskoj, srednjoj ili visokoj varijanti. U ponudi imamo i dizalice za teške uvijete rada kao što su ljevaonice, čeličane te ostale industrijske objekte koji to zahtijevaju.

Osim standardnih izvedbi možemo proizvesti i dizalice iz za posebne uvijete kao što su rafinerije, punionice plina, neklearne centrale te ostale objekte koji zahtjevaju Ex-zahtjeve.

Pored navedenih standardnih izvedbi možemo ponuditi i ostale izvedbe prema zahtjevima kupca kao što su veće nosivosti veći rasponi te posebni zahtjevi koji uključuju frekventne pretvarače te ostale posebne zahtjeve koji se odnose na pretovar i ukrcaj robe kao što su: grabilice, magneti, traverze, te ostale dodatne specijalne naprave za pojedine vrste tereta.

Tehničke karakteristikeDEMOD
Tehničke karakteristikeDEMOD
EnglishCroatia