Jedrilica „Follow me Vulkan-Nova“ spremna je za nove regate!  Nakon potrebne obnove ime VULKAN-NOVE ponosno će zaploviti u novoj sezoni pod kontrolom iskusne posade na čelu s vrsnim skiperom Ivicom Šćurićem.

„Od svih uspjeha koje smo postigli prethodnih godina posebno su nam draga prva mjesta na regati „Galijola“ i na memorijalnoj regati Branimira Jurinčića i Marijana Pavletića. Uzbuđeni smo i spremni za nove pobjede“, izjavio je Šćurić.

Direktor Vukelić nastavlja: „Ova je jedrilica, kako i mi, osvajanjem visokih mjesta na regatama, kroz godine stekla pozitivnu reputaciju koju sam siguran da će sada opravdati. Nadalje, ulaganjem u jedrenje želimo istaknuti da smo  više od proizvoda koje izrađujemo i usluga koje nudimo već da podupiremo zdrav život i sportski natjecateljski  duh. Ova jedrilica simbolizira ono što mi jesmo – uspješni, konkurentni, usmjereni na postizanje izvrsnosti i okrenuti ka budućnosti. Ovim sponzorstvom, osim što jačamo brend, podupiremo riječki sport i lokalnu zajednicu što je veoma važno budući da smo i mi sami produkti ali i predstavnici riječke industrije i identiteta „ , istaknuo je direktor Vukelić, ponosno pozirajući  ispred jedrilice.

 

 

Autor fotografija: Ivica Tomić za Novi list