• Rijeka, Spinčićeva 9 i 12

  • Mon - Fri: 7:00 - 15:00

  • + 385 51 436 080

  • info@vulkan-nova.hr
Vulkan-Nova

Naši proizvodi i usluge

vulkan-nova-dizalicni-program
DIZALIČNI PROGRAM

Dizalice Vulkan Nove odlikuju se sigurnim pogonom, jednostavnim i jeftinim održavanjem. Ponosni smo na tradiciju u proizvodnji dizalica koja traje od 1929 godine.

SAZNAJTE VIŠE
vulkan-nova-brodski-program
BRODSKI PROGRAM

Gotovo da nema mora na svijetu kojima svakodnevno plove brodovi na kojima je ugrađena naša brodska oprema (brodska vitla, oprema za privez, brodske dizalice). Posebno smo ponosni na tradiciju proizvodnje koja traje punih 88 godina.

SAZNAJTE VIŠE
vulkan-nova-projektiranje
PROJEKTIRANJE

Naši projektanati mogu odgovoriti svim zahtjevima projektiranja palubne brodske opreme, brodskih dizalica, dizalica za marine, industrijskih dizalica te ostale opreme vezane uz čelične konstrukcije, zupčaste prigone i sl.

SAZNAJTE VIŠE

Čime se još bavimo?

STROJNA OBRADA

Nudimo raznolike mogućnosti strojne obrade kao što je vertikalno tokarenje cilindričnih dijelova, vertikalno glodanje pozicija te horizontalno glodanje i bušenje pozicija.

Read more

REZANJE LIMOVA

Na našoj plazma CNC rezačici moguće je rezati limove od ugljičnog i nehrđajućeg čelika te aluminijske limove debljina do 35 mm, dimenzija 8 x 2,5 m.

Read more

SERVIS DIZALICA

Naš servisni tim iskusnih mehaničara i električara može po pozivu u najkraćem vremenu otkloniti kvarove u garantnom te van garantnog roka.

Read more

SERVIS BRODSKE OPREME

Isporučene proizvode servisiramo te otklanjamo kvarove u najkraćem mogućem roku. Za dizalice i brodsku opremu ostalih proizvođača pošaljite upit sa tehničkim detaljima.

Read more

IZRADA ČELIČNIH KONSTRUKCIJA

U mogućnosti smo ponuditi uslugu izrade raznih vrsta čeličnih konstrukcija prema dostavljenim nacrtima naručitelja ili prema našem projektu.

Read more

PROJEKTIRANJE

Naš projektni ured sastavljen je od iskusnih projektanata koji mogu odgovoriti svim zahtjevima projektiranja.

Read more

VLASTITIM PROJEKTNIM TIMOM I RAZVOJNIM RJEŠENJIMA SPREMNI SMO ODGOVORITI NA SVE PROJEKTNE IZAZOVE!

Naša proizvodnja usmjerena je na proizvodnju proizvoda visoke kvalitete iz najkvalitetnijih sirovina i komponenti, a sve sa ciljem zadovoljavanja kupca koji je uvijek u središtu pozornosti.

Upoznajte nas

POSLJEDNJE NOVOSTI

NAŠI POSLOVNI PARTNERI

CroatiaEnglish